Oferta

Trywializmem będzie zdanie, że kocham swoją pracę. Ale tak właśnie jest! Pracuję zarówno  z osobami indywidualnymi, jak i z firmami, dla których organizuję szkolenia, wykłady oraz uczestniczę w różnych projektach.

Wszystko to dodaje mi mnóstwa energii, co przekłada się na motywowanie Państwa do działania!

(ważna od 01.06.2019)

Oferta dla Klienta indywidualnego:

  • Plan żywienia - (60min) 250 zł
    Skierowany do osób z:
    - nadwagą i otyłością
    - problemami hormonalnymi i chorobami autoimmunologicznymi
    ( m.in.:niedoczynność tarczycy, ch. Hashimoto, PCOS, cukrzyca typu2, nadciśnienie, alergie, zapalenie stawów)
    - nieprawidłowymi poziomami cholesterolu/glukozy,
    - insulinoopornością
    - obniżoną odpornością
    - spadkami energii i osłabieniem
    - uprawiających SPORT (poza kulturystyką) plan żywienia + ustalenie planu suplementacji (20zł)

    W skład wizyty wchodzi: wywiad, plan żywienia, badanie składu ciała, edukacja, zalecenia dot.suplementów, analiza podstawowych wyników badań z krwi/moczu

  • Konsultacja kontrolna do Planu żywienia ZDROWIE (30 min) - 100 zł (w skład wizyty wchodzi: badanie składu ciała, modyfikacje dietetyczne, edukacja). Konsultacja kontrolna co 2- 3 tyg.
  • Badanie składu ciała - 25zł
  • Jednorazowa konsultacja - 170 zł (w skład wizyty wchodzi: wywiad, wskazówki dotyczące rozwiązań dietetycznych problemu zdrowotnego)
  • Zakupy z dietetykiem - 120 zł /godz. (na terenie Gdyni, Sopotu, Gdańska)
  • Wizyta domowa 320 zł (Gdynia, Sopot, Gdańsk)

Oferta dla firm i instytucji (wycena indywidualna):

  • Wykłady i szkolenia
  • Wsparcie promocyjne wydarzeń i kampanii związanych ze zdrowym odżywianiem i stylem życia
  • Opiniowanie produktów spożywczych i wsparcie ich promocji
  • Warsztaty z zakresu zdrowego stylu życia dla pracowników firm.
  • Oferta dla szkół gimnazjalnych i ponadgimnazjalnych  (wykłady dla młodzieży, rodziców i kadry pedagogicznej), warsztaty, wsparcie akcji zdrowotnych.
  • Doradztwo dla restauracji i innych punktów żywienia zbiorowego (polityka alergenowa, zbiorowe żywienie dzieci w jednostkach systemu oświaty, dostosowanie profilu menu do potrzeb konsumentów w kantynach pracowniczych)


Przed wizytą wypełnij Dziennik dietetyczny (pobierz)